Sociálne siete

Bliss Control: Nastavenia sociálnych sietí z jedného miesta

Bliss Control je malá webová aplikácia určená všetkým používateľom stále aktívnym na viacerých sociálnych sieťach. Stránka s veľmi intuitívnym rozhraním je takpovediac interaktívnou databázou, ktorá umožňuje s prehľadom meniť svoje nastavenia naprieč sociálnymi sieťami ako Twitter, Facebook, Pinterest, Tumblr, Foursquare, YouTube, Google+, LinkedIn, Flickr a niekoľkými ďalšími.

Služba Bliss Control od používateľov nevyžaduje prihlasovacie údaje, pre jednotlivé služby sa nestáva náhradou za ich stránky s nastaveniami. Čo ponúka je efektívne presmerovanie používateľa na stránky kde môže vykonať úpravy, bez toho aby musel zdĺhavo prehľadávať nastavenia jednotlivých sociálnych sietí, čo pri väčšom množstve účtov môže byť frustrujúce.

Niekoľko kliknutí stačí na to aby ste si zmenili používateľské meno, heslo, profilovú fotku, informácie o sebe, emailové prepojenie s účtom či zmazali účet na vybranej sociálnej sieti (samozrejme ak to umožňuje).

Jednoduché rozhranie služby Bliss Control
Jednoduché rozhranie služby Bliss Control
Výber úlohy ktorá sa má vykonať
Výber úlohy ktorá sa má vykonať

Tvorcovia služby sa v svetle tohto typu aplikácie neobjavujú prvýkrát, stoja aj za vývojom ďalšej podobnej aplikácie s názvom Notification Control, ktorá umožňuje pohodlne sa odhlásiť z odoberania emailov posielaných sociálnymi sieťami.

Stránka projektu Bliss Control